Bog / BookCafé Globen rejsecafé i KøbenhavnNomadMania Global Travel CommunityPresse

Book of Global Travellers ‘Death on the Nile’ or ‘Death on the Oriental Express’ – Welcome to the Hotel NomadMania

Jeg er så begejstret. Som om jeg selv havde udgivet en bog. Her er jeg en af 20 centrale, respekterede globetrottere fra rejsefællesskabet NomadMania med i Harry Mitsidiss bog med et helt kapitel. En skøn hyldest til rejsende med store oplevelser og eventyr i rygsækken. En bog der er lidt Whodunnit Agathe Christie krimi / Mordet på Nilen / Mordet på Orientekspressen. Her er en morder slået til mod nogle af verdens mest berejste og de myrdes på nogle af verdens cooleste destinationer, mens vi prøver at gennemskue plottet og stoppe morderen. 🙄🤷🏼‍♀️ Det er i sig selv fantastisk at være med i dette energigivende fællesskab. 🥰

Så meget desto skønnere og skørere er, at jeg så desuden myrdes på et så legendarisk sted som kampvognskirkegården i Asmara i Eritrea. Et sted jeg er fascineret af og har besøgt med Ella og med Lucy Shoe, som jeg også får lov at være bedste ven med i bogen såvel som i virkeligheden. Dramatisk drab med faldende dele fra de stablede køretøjer for øjnene af mine tre børn. De er alle medlemmer i NomadMania og overlever denne bog 😉🥰

Harrys portræt af den fiktive person Mette med de tre børn har fået en form, som jeg er stolt af – så her kommer den. ❤️‍🩹💚💪🏽

Sammen med en varm anbefaling til alle der har været med til rejsekonferencer som Extraordinary Travel Festival eller @nomadMania rejser og kender en del af dem som er med.

Bogen er også oplagt for andre der rejser meget og vil genkende spektakulære steder fra historierne som den naturlige infinity pool i bjergene på Socotra (Yemenitisk ø under kontrol af Saudi og FAE/UAE) eller det særlige gamle kloster dybt i en skov i Armenien med et hul i loftet, men kan se ned i fra bagsiden. Steder hvor rejsevennerne Boris og Lucy skal se sig over skulderen nu. Og steder hvor jeg har rejst med Harry, Lucy og Lærke.

Andre danske deltagere er Palle Bo med podcasten Radio Vagabond og Gustav Rosted Sørensen med UTube Gus1thego

Begge godt på vej mod alle 193 lande, som FN anerkender. Samt Once Upon a Saga Torbjørn Pedersen der netop er hjemme igen efter 10 års rejse gennem alle lande uden at flyve og uden at vende hjem.

Bogen er på amazon – jeg tjener ikke penge på bogen, eller på omtalen her.