Virtuelle rejseforedrag

Har du lyst til at rejse jorden rundt, er her gode råd til at få virkeliggjort drømmen. Mette Ehlers Mikkelsen og Jakob Linaa Jensen er begge medlemmer af De Berejstes Klub. De rejste jorden rundt på 100 dage til og med februar 2020. Dermed nåede de lige retur, inden coronaen lukkede verden. De deler her erfaringer og gode råd til planlægningen. Både med fly, ruter, store børn, der er med på dele af rejsen, vaccinationer og at være digital nomade, dvs. arbejde undervejs. Ole Pedersen er kameramand og producer.

Sagnomspundne og mytiske Papua Ny Guinea. Besøg det farlige land sikkert. Mød befolkningen i landsbyerne i matriarkatet og på øgrupper som Trobianderne og Conflict Islands. Jakob Linaa Jensen (Medlem nr. 233 i De Berejstes Klub) og Mette Ehlers Mikkelsen (Medlem nr. 707 i De Berejstes Klub) fortæller om at sejle rundt mellem øerne som en del af deres jordomrejse. De besøgte landet i januar-februar 2020. Ole Pedersen er kameramand og producer.

Tordendragens Land – Bhutan. Det lille land i Himalayas bjerge. Mellem Kina, Indien og Nepal. Landet med positivt bidrag til verdens Co2 balance og et BNP, der opgøres i LYKKE. Jakob Linaa Jensen (Der har besøgt 143 lande) og Mette Ehlers Mikkelsen (Der har besøgt 153 lande) fortæller om at vandre helt op til templet Tigers Nest, besøge templer og en familie på landet, som en del af deres jordomrejse. De besøgte landet i december 2019. Ole Pedersen er kameramand og producer.

Slået op af Ole Pedersen i Fredag den 8. maj 2020

Palau – dyrt dykkerparadis. Et af de første lande vi besøgte på vej ud i Stillehavet. Jakob Linaa Jensen (Der har besøgt 143 lande) og Mette Ehlers Mikkelsen (Der har besøgt 153 lande) fortæller om at snorkle blandt tusinder af store gyldne vandmænd i en sø i en af Rock Island, der er Unesco verdensarv, som en del af deres jordomrejse. De besøgte landet i januar 2020. Ole Pedersen er kameramand og producer.