ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
AsienJordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børn

Romantisk vandcykeltur og søagurker

For nogle dage siden (7/9) skrev Mettes forældre “tillykke med bryllupsdagen” … vi så på hinanden og opdagede, at det var blevet aften, og at vi begge havde glemt den (igen). Efter 16,5 år sammen kan Christian dog stadig være romantisk ! I Beihai Park siger Christian til børnene, “mor har aldrig været ude og sejle med vandcykel. Hun talte om det i sommers i Haderslev. Skal vi ikke prøve det her?” Mette synes bare, det var fedt, at han huskede det, og at Beihai Park var et OK alternativ til Haderslev Inderdam…. og Laerke er fotograf 😉

Frokost i parken på en restaurant med guld og rødt og malerier og søde piger i traditionelt tøj overalt, elegante hvide fugle på et bord, og søagurk og kamelpukkel blandt retterne. Nicolai var sej og smagte på begge dele – mht. søagurk: Don’t try this at home. Det smager ca. ligesom vandmand+fisk i et 😉

Vi har slappet af, været på posthuset, spillet frisbee i parken (hvor bold mm er forbudt – øv), spillet gameboy og leget på hotellet.

One thought on “Romantisk vandcykeltur og søagurker

  • Kære Mette og Christian
    Jeg er glad for, at I har fejret jeres bryllupsdag (lidt forsinket). Der skal også være tid til “dig og mig”.
    Knus Torben og Inge(morfar & mormor)

Skriv et svar