ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
AsienJordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børn

Cybermarked og revolutionære helte

Det franske kvarter i Shanghai er der, hvor de lokale helst vil bo, hvis de da havde råd til det. Det er villaer i 2 etager med have med græs og træer… ligesom med shoppinggaderne er det det samme som hjemme.

I dette kvarter har en del af heltene fra den kinesiske revolution boet – og ligesom i Sovjetunionen har de kinesiske kommunistiske ledere boet i pæne borgerlige hjem med pæne møbler og kunst i stuen og spisestuen, bogreoler der ligner pensum til en master i statskundskab og international politik etc.

Vi besøgte Sun Yatsens bolig, og stedet hvor det kommunistiske parti holdt sin første kongres og vedtog partiprogrammet. Lidt politisk kitch … i øvrigt var rummet 18.m2 og komgressen blev afbrudt af franskmændene og måtte afsluttes på en flodbåd.

Det meste af dagen var dog vældigt nutidig og meget os = laaang tid i Cybermart med 3 etagers IT-gadgets og frokost + kaffe + magaziner i bløde lænestole hos Starbucks. Uhmmm.One thought on “Cybermarked og revolutionære helte

 • Anonym

  Hi,

  just seen your photos so far !
  It looks you are enjoying China so far ! 😉
  (although we do not understand what you wrote in Danish you always look happy in pictures !!!)
  Take care and Love to you all from Bruno and Mafalda
  PS: we are leaving to Punta CAna in 4 weeks).

Skriv et svar