ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med børn

ZOO og Lærke klipper sig selv

ZOO havde enkelte lokale højdepunkter. Lamaer. Condor (stor grib). Nicolai var tilfreds med udvalget af slanger fra anakondaer til de pythoner, han har rørt i Thailand + giftige frøer + fugleedderkopper + en enkelt krokodille. Hmmm. Lærke mente absolut højdepunktet var lyserød Disney prinsesse-is. Nicolai var nu heller ikke utilfreds med is med den brasilianske fodboldspiller Ronaldinho.
Christian var lidt fascineret af løverne, hvor hannen enten var sulten eller frustreret med sine 5 koner, for han hev og sled, bed og rev i et bildæk, så man blev taknemmelig over ikke at være løvens frokost. Panteren og tigrene var smukke. Parken var mere human end de asiatiske. Der var tænkt over, at dyrene skulle have plads, aktiveres, arbejde for at få maden etc. Dejligt.
ZOO lå halvvejs oppe af et bjerg med en bjergbane op og en svævebane hen og 3 bjerge og ned igen. På toppen af bjerget står en virkelig stor hvid statue af Maria. En god børnedag.
Dagen var nu ellers begyndt lidt dramatisk. Lærke var stået op sent i går aftes og havde klippet sig selv med neglesaksen. Hun synes, at håret var begyndt at komme ned i øjnene på hende. SUK. Vi tog til en sød frisør lige ved siden af hotellet lige fra morgenstunden. Mette fik hotellets receptionist Edgardo til at oversætte en kort forklaring og et par ønsker til spansk. Det gav vi frisøren, og det lykkedes hende at give Lærke en ny frisure. Lærke har det fint med frisuren, men forældrene var nu triste over, at det smukke, tykke hår nu lå i en pose på hotelværelset. Da hun så samtidig faldt på legepladsen i ZOO og slog sig på næsen, kinden, læben, albuen og knæet, så syntes vi nok, at hun havde haft en tilstrækkelig hård dag, så det blev til plaster og tandbørster med Disneyprinsesser og Bratz og to is i løbet af dagen.

Skriv et svar