ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
LatinamerikaRejserRejser med børn

Bolivianske saltsøer i Uyuni

Fuldstændig ubegribeligt smukt. Lidt som i en anden verden. Det hvide salt i ørkenen med et tyndt lagt vand over reflekterer skyerne og den blå himmel. Man kan næsten ikke se, hvor himlen ender og saltet / ørkenen begynder. Vi var så heldige med vejret, for refleksionerne kommer, når her er vådt ovenpå saltet. Min datter, Lærke og jeg stornød dagen, som var sjov, smuk og eventyrlig.

Vi kørte i natbus til Uyuni fra La Paz. Det tog 9 timer plus lidt transport til bussen. Som vi havde fået at vide, var der ingen, der ventede på os i byen Uyuni, så vi gik fire blokke, fandt et hotel og fik nogle timers søvn, inden vi tog afsted på tur til saltørkenen. Dagen bød også på lama bøffer, et flot salthotel ala ishotellerne andre steder i verden, samt produktionen af saltet. Efter solnedgang gik vi os en tur i den mørke by. Der var blevet koldt, så smart solen stod ned. Vi handlede lidt på markedet i støvstorm og spiste to retter med te til for 20 kr. Vi tog natbus hjem igen.