ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
AsienJordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børn

Spacemuseum og engelsk boghandel

Vi har sovet længe og ladet ungerne lege med Disneyfigurer hele formiddagen, hhv været i poolen 2 dage i træk. De er bare blevet rigtig gode til at svømme omkring, og det var toppen, da vi efter hårdt pres fik lov at låne redningskransen, som de kunne svømme rundt i 😉

Rumfartsmuseet fredag var en flad oplevelse, så nu må vi simpelthen til Florida og se deres, som skulle være helt ekstraordinært. Mette prøvede at være vægtløs, nå ja der var nu ingen vilde hop, men når hun trak benene op under sig, så tog det lang tid, at “falde” ned på jorden igen. Børnene undersøgte, hvordan meteorer falder ned på jorden, hvilket er interessant, fordi det fik dinosaurene til at uddø.

Så måtte vi ellers videre … dejligt at finde en boghandel med engelsksprogede bøger. Christian som nu var udgået for bøger blev helt harmonisk igen med bøger om Google, en CIA agents erindringer og ren action. Mette læser fortsat bøger om Kina, som Troels Kløvedals sejltur på Yangtzefloden, Sun Tzus the Art of War, Dalai Lama og en biografi af en tidligere diplomat, der har været udstationeret her dengang kommunisterne overtog magten fra nationalisterne.

Mette blev tilsvarende harmonisk lørdag, da hun besøgte en Manolo Blahnik butik, fulgt af en Loewe … Prada, MaxMara. Windowshopping er godt.

Starbucks er fortsat vores mål for civilisation… der er 60 (!) her i byen… 🙂

McCafe er ikke smukt, men vi kan nu meget godt lide at få salat billigt og uden oplevelser som denne – En flot cafe reklamerer med sandwich til 34 hkd, men så viser det sig at være som take away, mens de koster 88 at spise der, og endnu mere, hvis man ikke holder sig til netop den ost, det kød etc… og plads til at sætte sig på en bænk i “det offentlige rum” her i byen kan man meget let komme til at gå langt efter.

Skriv et svar