ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
Jordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børnStillehavet

Kajakker og koralrev

Vi sprang op i to kajakker lørdag 6/1, mens det stadig var højvande, og så sejlede vi ellers ud over koralrevet og ud til brændingen, hvor Christian og Nicolai kom op og surfe på bølgerne. Skøn tur. Flot indtryk af koralrevet og livet under vandet. Vi var der så længe, vi overhovedet havde kræfter til. Både Nicolai og Lærke prøvede at sejle selv med pagajerne.

Bagefter var vi så fascinerede, at Christian og Mette fortsatte ud og snorkle. Vi hentede søagurker op og rørte ved dem. Både almindelige sorte søstjerner, de enorme franskbrødsagtige og de lange der ligner slanger. Vi så masser af koboltblå søstjerner. Dem måtte vi også prøve at røre, De er så hårde, at det er utroligt, at de er levende dyr og ikke lavet af plastic. En muræne fik vi også set. Det er Snowflake muræner – de er såmænd opkaldt efter deres snefnugformede mønstre. Nicolai og Lærke mener, at det er Skidtslam og Bundslam, navnene på havheksen Ursulas to onde muræner fra filmen om den lille havfrue. Dagens dyr er koralrevets fisk og koraler, så der er mange om at dele titlen.(fotos fra koralrev kommer p1070162, 168, 169, 170)


Om aftenen så vi Meke. Det er lokale, traditionelle sange og danse, herunder også krigsdanse, der mindede om maoriernes haka.

Skriv et svar