ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med børn

Historiefortælling

Nicolai er blevet så inspireret af vores ugelange historiefortællinger, at han er begyndt at digte laaange historier med drager, riddere, superhelte, gode og onde mm. På vej ned fra Andesbjergene fortalte Nicolai en historie så lang så lang. Han integrerede, det vi oplevede undervejs, samt ting Lærke gerne ville have med, sådan at hun blev ved med at synes, at historien var spændende.

Christian har læst Eragon, som bliver drageridder og har dragen Zafira. Hele bogen er genfortalt to gange. Nu er Eragon og Zafira så i Andesbjergene, hvor de overnattede på bjerget lige overfor vores hotel i byen Putre i 3500 m’s højde. De besøgte også søen i 4500 m’s højde samtidig med os. Har overnattet i hulerne langs kysten, hvor vi gik tur. Nicolai læser sin store flotte dragebog. Nicolai og Lærke plager konstant: fortæl, fortæl

Mette har genfortalt City of Beasts af Isabel Allende. Drengen Alexander på 15 år kommer til Amazonas med sin farmor på ekspedition for (Inter)national geographic. Han ender med at lære indianerne at kende og redde dem fra udryddelse sammen med medicinmanden og pigen Nadia. Næste gang skal han til City of Golden Dragons med farmor Kate. 3 bøger som er et super tilbud til Harry Potter fans.

Lærke er stadig gladest for at fortælle om sine kaptajner. De fortæller hende mange sjove ting. Engang imellem også, at hun ville have rigtig godt af sodavand eller is lige nu 🙂 I skrivebogen er siderne, hvor man skal skrive flere linjer med hvert bogstav bare for kedelige. Lærke er lidt frustreret over, at hun ikke kan gå direkte til at skrive hele sætninger. Hun kaster sig nu over alle de opgaver, Nicolai også løser, og klarer det flot. Hun har mere lyst til at tegne end ham, og ikke helt så lang tålmodighed med de matematiske og logiske opgaver, så han får lov at være storebror. Hun har valgt venstrehånd at skrive med nu.

Skriv et svar