ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med børn

Tango – rigtige mænd synger

Når rigtige mænd synger, så synger de tango. De to sangere, vi hørte var ihvertfald overbevisende. De sang skønt. Da den ene præsenterede en sang, fik han lige flettet ind, at hvis han havde været Julio Iglesias, så havde han alledere i præsentationen lavet to store cirkler med underlivet. Den slags var de to argentinske tango-sangere hævet over. Der var nu masser af lidenskab i deres sange og attitude. De fik charmet Mette.
Til gengæld fik børnene, især Lærke, charmet sangerne. Lærke fik klem, hver gang de havde været på scenen, og danserne skulle til. Den højeste nåede at nævne os 2-3 gange fra scenen, de smukke børn, … Lærke synes nu stadig, at det vigtigste var dansen. Pigen skiftede heldigvis kjole mange gange, så der var nyt at se på. Nicolai mente, at hun måtte være rig, når hun havde råd til alle de flotte kjoler. Stemningen var dejlig intim, og begge børnene mente, at det bestemt var værd at sove til middag efter – det er lidt af et kvalitetsstempel!

Vores naboer ved bordet var Arnold og Janet fra Florida – Arnold var opvokset på Cuba og lavede sjov og ballade med Lærke og Nicolai og oversatte når sangerne talte om børnene 🙂
– (hopefully you will get these pictures).