ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med 3 generationerRejser med børn

Farvel og på gensyn til farmor og farfar

Øv. Nu skal farmor hjem på arbejde. Så farmor og farfar skal rejse hjem. Vi har nydt at rejse sammen med dem. Tiden er gået hurtigt – 4 uger sammen med Carsten og 2 uger med Inger. Heldigvis var vi i lufthavnen i god tid og skulle flyve med 5 minutters mellemrum, så vi havde fin tid til at få sagt ordentligt farvel. Nicolai og Lærke tegnede farvel-tegninger i lufthavnen. Farmor læste Troldepus. Farmor købte farvel-gaver sammen med ungerne, som de måtte åbne, når vi var i flyet. Disneyprinsesser og Marvels superhelte. Store hits. De flotte lokale piger med fjerprydelserne måtte Lærke lige fotograferes sammen med…


Christian måtte bruge tiden efter checkin på intensiv redning af vores Apple, som pga. en hardware-fejl var gået i sort og nægtede at komme ud af dvale. Vi var noget bekymrede først, for vi troede at fugtigheden i regnskoven havde taget livet af den, men det var heldigvis en fejl beskrevet på Apples FAQ – ofte stillede spørgsmål. Mette var nu ret glad for at vores mange fotos sikkerhed var i hænderne på en ingeniør med it-sikkerhed som speciale (iPod’en bruges til løbende backup når kameraerne tømmes og Flickr til månedsbackup), da Christian gennemgik maskinen og fik den på ret køl ti minutter i boarding… man skulle bare liiige finde på at genstarte maskinen mens man holdt alt+r+æble+p tasterne nede samtidig, vel at mærke efter at have pillet batteriet ud først! Lidt usselt at skulle bruge en windows maskine til internetadgang for at få liv i sin Macbook. Vi er dog fortsat utroligt glade for MacBook’en og har alle planer om at anbefale alle at købe Apple fremover omend det vil være rart hvis Apple får styr på deres miljøproblemer – lidt irriterende at finde ud af at deres geniale produkter er så svinende – skriv endelig til Steve Jobs her.

Skriv et svar