ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med børn

Fernando de Noronha – Brasiliens Galapagos

En skøn lille vulkanø ud for Brasiliens nordøstkyst med et utroligt rigt dyreliv i havet omkring den. Brasilianerne rejser hertil, hvis de har råd. Miljøet er beskyttet – antallet af turister er reguleret – priserne er ekstremt høje på bolig og dykning, men naturen er det værd. Christian har haft nogle af de bedste dyk nogensinde, og vi har ellers været virkelig mange af verdens bedste dykkersteder. Nicolai og Lærke er begyndt at snorkle – det er utroligt, hvad nysgerrighed kan gøre, når de får at vide, at der er en haj eller en skildpadde lige foran.
Vi ankom med fly, og bookede effektivt straks de ture, vi ville på, prioriterede Christians dykning og sikrede at vi fik nogle gode fælles oplevelser. Så var vi klar. En historisk tur på øen var nærmest obligatorisk, så vi fik besøgt fæstninger, som hos os altid bliver til ridderborge, for det synes Nicolai er sejt, set kanoner mm. Det klart bedste ved den tur var nu at møde Sonny og Andy fra Danmark. De tog 9. klasse ombord på en dansk sejlbåd, samtidig med at de sejlede rundt om Sydamerika i eet år. 5 danske familier ejer båden. En sejler med hele tiden og de andre kommer ud på skift 3 mdr. af gangen. Drengen er søn af en af ejerne. Det er da en super god ide, som Andy og Sonny helt tydeligt fik utroligt meget ud af – de var super flinke – og en helt anden måde at arbejde på tænkte vi med tanke på de 5 familier. Fie og Camilla fra Kbh var også på øen og fik besøgt dem på båden og blev inviteret med ud og sejle. Fedt. Livsbekræftende.

Skriv et svar