ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med børn

Leg i brændingen og kokossaft under palmerne

Mmmm. Vi tog en strandtur ned til den nærmeste strand. Ville blot lige nyde eftermiddagen et par timer. Vi fandt et paradis af en smuk strand med gult sand, blåt vand, stejle klipper og masser af grønne træer. Vi soppede og legede i bølgerne, mens de lokale drenge surfede på dem (uden brædder).


Da vi ikke kunne tåle mere sol, gik vi op til strandcafeens borde med palmetage, blev skyllet af og drak kokossaft. Netop den cafe havde to gange om ugen sushi bord, så vi kom igen. Det var vildt godt. Der var helt mørkt kl 20, men stearinlys, bølgebrus og sushi-tag-selv-bord med masser af sashimi og meget, meget lidt ris under sushien… arhr det var godt.

Skriv et svar