AsienJordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børn

Krokodilleshow

Slås med krokodiller – sikke et job. Christian og Mette har set krokodilleshowet før, for ca. 9 år siden. The Crocodile Hunter, Steve Irving, fra Australien har lavet krokodilleshows i årevis. Christian og Mette var helt skuffede, da vi var i Australien i januar 2005, fordi showet var så kort og relativt ufarligt. Nu er han så død pga en stik fra en mantaray i hjertet under en filmoptagelse, så helt ufarligt levede han jo ikke. Synd for hans kone og børn. Han gjorde en masse for at skabe opmærksomhed om naturbevarelse. Her er der ikke de samme talegaver, men til gengæld en enorm risikovillighed. De havde hovedet inde i gabet på krokodillerne, armene nede i halsen på dem, og løftede sågar en af dem op. De er givetvis velfodrede. Efter showet mente Lærke ikke blot, vi skulle gå. De var så dygtige, at vi skulle give dem en penge. Så det gjorde hun så.

Parken havde enormt mange krokodiller. Ca. 100 samlet alene eet sted. Nogen havde tabt en børnesko med Askepot derned. Ikke lige en man hopper ned og henter. Lærke var ret optaget af Askepots skæbne.

Skriv et svar