AsienJordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børn

Slangeshow – fang en giftslange med munden

Cobrashow – ja, vi har ikke fået nok af slanger endnu. En mand overfor en cobraslange. En mand overfor tre giftslanger… engang imellem løb en af dem hen imod publikum og vi sad på første række midtfor… mindre kunne ikke gøre det for Christian til Mettes bekymring. Korte kampe mellem slanger og et desmerdyr – korte, for når desmerdyret havde fat i slangerne, skyndte de sig at få dem op, inden nogen af dyrene kom til skade. Det håber vi så lykkes hver gang. De fire thaier som stod for showet med slangerne lever virkelig livet farligt. Ingen livsforsikring her. De var heldigvis superdygtige. Måske var det politisk ukorrekt at bidrage til efterspørgslen af sådan et show. Men ihh, hvor vi var fascinerede af det. Det var bare sejt.

De bar en kongecobra rundt og viste, hvordan den sprøjter gift, når den har bidt. Det skulle tage ca. en time at dø af et bid for en voksen.

Lidt senere var det en enorm python, de bar rundt. Den har også rigtig mange tænder, selv om den kvæler byttet, og vel primært bruger tænderne til at få slugt det med. Vi fik rørt ved den, og med fire mand til at holde den, følte vi os rimeligt sikre.

Efter showet var vi så modige, at Mette og ungerne lige måtte bære en python selv. En velfodret en af slagsen, tror vi nok. De får vist en and en gang eller to om måneden. Mette var dog alligevel ikke helt tryg, da Lærke dikkede den under hagen.

Der var også en del andre dyr i den lille ZOO, det var lige til at stikke de små nysgerrige fingre ind til både slanger og en ørn – hvilket Nicolai og Lærke er forbilledlige til at lade være med. Dyrene lægger nu også an til, at man har en naturlig respekt for dem. Bag showet var en billedserie med, hvad man bruger slangegift til, hvordan man laver serum til medicin mm. Nicolai var meget fascineret.

Skriv et svar