Jordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børnStillehavet

New Zealand og mobilhome

Så ankom vi endelig til New Zealand og fik hentet det mobilhome, som Nicolai har glædet sig så meget til.

Dagens udfordringer:

I stedet for en Ford Transit udeleverede de en Isuzu… ungerne kunne kun sidde allerbagerst, hvor vi ikke kunne se eller tale med dem, mens vi kørte. Nicolai kunne ikke sidde i autostol. Alt det vi havde aftalt med kontrakt og understreget 5 gange siden marts… blev ikke opfyldt. Vi insisterede på at skulle have den Ford Transit, vi havde fået lovning på. Men hvor vi ankom søndag eftermiddag, så kom den rigtige bil, så først onsdag til frokost, For ringe. Vi kan kun sige: Lad være med at bruge de små udlejningsfirmaer, som Tasman Motorhomes. Man kan spare 10%, men det er ikke lige det værd. Brug Maui, Britz eller Kea. Tasman i Christchurch lå bagved en anden virksomhed, hvor rustne tønder stod sammen med en masse biler på alt for lidt plads. Det gode er, at det ikke er kontorbygninger, vi betaler til. OG den bil vi fik onsdag var super. Flot indretning, rigelig plads til at alle fire kan sove over forsæderne. Plads til at Nicolai og Lærke kan sidde sikkert i autostole ved siden af hinanden og se fremad lige bag vores sæder. Plads til at vi alle fire kan spise herinde uden af fjerne seng eller autostole først. Aircon. Stort køleskab. Toilet og bad. Ovn og mikro.

IMG_2075

Her var koldere end vi havde regnet med – koldere end der plejer at være på denne årstid – og meget koldere end hvad vi er blevet vant til i Asien. Fleecetrøjerne og strømperne er fundet frem.

Vi har kinesiske teblomster med og har klappet giraffer og koalaer, så vi måtte pænt sætte en del krydser i felterne med ting, der skulle deklareres i tolden 😉

Skriv et svar