ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
Jordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børnStillehavet

Guldgravere

Arrowtown er en gammel mineby ikke så langt fra Queenstown. Vi tog derop og vaskede guld i floden, hvor der stadig skulle være guld. Det blev til en masse sten, som skinnede flot, og en del “guldstøv” i bunden af tallerkenerne. Nicolai og Lærke har vasket guld i Legoland sammen med Inger-Marie fra Amsterdam i sommers. De har stadig deres guldmedalje, og i Kina fik de en ny guldmedalje med drager på. De kinesiske guldmedaljer havde de på, mens vi vaskede guld. Lærke blev gennemblødt og måtte have tørt tøj på bagefter. Men det var supersjovt, trods koldt flodvand.

Ellers en rolig dag med leg, fotos, postkort og indkøb.

Skriv et svar