Jordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børnStillehavet

BBQ

Mad ifølge kiwierne er mest noget med barbeque med store bøffer af lammekød og oksekød og så fisk. Det er langt billigere end i DK og virkelig godt. Vin er de faktisk også overraskende gode til. Så vi har nydt maden, nydt at få røget tun, masser af frisk fisk, og især gode oste igen efter asien, hvor mælk og ost ikke er noget de lokale spiser og derfor heller ikke er noget at komme efter, selv om de virkelig prøver velment. Tilsvarende med frisk juice, utroligt nok, hvor kiwierne har Charlies, der virkelig blot er helt friskpresset juice, super godt og helt enkelt. Vi har fundet økologisk mad igen… stort. Supermarkederne her minder os om USA (og måske Bilka, vi ved det ikke helt). De er enorme. Udvalget er enormt. Pakkerne er enorme. Dem der køber ind er enormt store. Vi har ladet os friste til at smage popcorn med chokoladesmag, popcorn med tre farver, popcorn med karamelsmag, rocky-road chokolade med vingummi, skumfiduser og peanuts i, pavlovakage der er blød og ultrasød marengs (nationalkagen) og et utal af variationer af slik. Honning er et kapitel for sig selv. Der er små udsalg med honning overalt langs vejene. Det er hyggeligt, og vi har nydt de forskellige slags og stemningen.

Skriv et svar