ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
Jordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børnStillehavet

Lærke 4 år

Snakkende papegøjer – dem ville Lærke gerne besøge på hendes fødselsdag. Så sådan blev det naturligvis. Den røde papegøje sagde Bula (hej på Fiji), hello og bingo! til os – og fløjtede, som om den havde set en flot ung pige… Kula Eco Park var et dejligt lille sted, hvor de tænker økologi og bæredygtighed. Nicolai og Lærke fik lov at fodre to havskildpadder med fisk og spinat. Spinaten er i stedet for tang. Skildpadderne opfostres i parken, for at blive sat ud i havet, når de vejer 5 kg. Leguaner havde de også og en lille kvælerslange, der lever af firben. Dem måtte vi holde, hvilket var ret sjovt. Endelig gik så vi masser af papegøjer, leguaner, fisk,
flagermus og ørne og andre rovfugle meget tæt på. Vi vandrede en lang tur igennem regnskoven og kom godt op i højden. Masser af store edderkopper i deres spind, planter som kanel og mange trær vi har som potteplanter hjemme. Endnu en dag med mange dejlige dyr.


Resten af dagen svømmede Lærke, Nicolai og Mette begejstret rundt i det store pool kompleks på det 5-stjernede resort, der ligger overfor fugleparken. Outrigger, som resortet hedder, har stjernekok, trådløst internet på alle værelser etc… og koster det absolut hvide ud af øjnene. Vi nød at spise både frokost og aftensmad der. Fik den bedste gulfinnede tun, vi kan huske, vi har smagt, med kølig tør hvidvin. Lærke sikrede sig is til både frokost og aftensmad. Der var levende musik hele dagen. Frisk limejuice. Et lille lukket paradis. Lærke var vild med legepladsen og begge fik spillet lidt børnegolf. De synes dog slet ikke om ideen med Outriggers børnehave – de vil pudsigt nok være sammen med deres forældre, og være med hvor alt det sjove sker.

Fødselsdagsbarnet blev vækket med gavebord med trætromme fra Fiji, outrigger kano fra Fiji og lokal dukke mm.

Skriv et svar