Jordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børnStillehavet

Børn, drager og gule kassefisk

En hyggelig søndag, hvor Lærke og Nicolai har fået leget med de nye ting. Buzz Lightyear puslespil og Nicolais nye store seje drage-bog er indviet. Filmen Ulvehunden set. Vi satte begge de to kinesiske drager op på stranden. Dagens dyr blev ubetinget den store kakkerlak,
der fløj ned i Mettes kaffe sent om aftenen. Mette småsov med sin bog og havde lidt kaffe tilbage i koppen, da det begynde at syde nede i den, som om det var sodavand, der lige var hældt op (nå ja eller champagne). Hun blev ret vågen, da hun så ned i koppen. Nicolai og
Lærke synes, at kakkerlakken var for sej næste dag. Nicolai havde rørt dens pikkede ben, inden vi fik givet ham hans pincetter til sættet med kasse med forstørrelsesglas i. Begge fik studeret den ret nøje. Da rengøringen havde været der, var den så tilgengæld væk.
Måske har hun ikke synes, at gæsterne skulle vise kakkerlakker til hinanden, eller at hendes management skulle se den. Der var virkelig rent i hytten i dag, selv om vi ikke bevidst havde haft til hensigt at kritisere hendes rengøring.
Landsbyens Namadas børnekor kom hen på resortet og sang for os. Det gjorde de flot, og de var så søde. Nicolai og Lærke blev inspirerede.


Christian har været ude og snorkle to gange og har filmet klovnefisk i søanemoner, en pudsig gul kassefisk med sorte prikker, et stort blåt søpindsvin med arme, røde fiskeæg, smukke farver og koralhaver. Dagens dyr blev kassefisken.

Et enkelt eksperiment udi bevægelige billeder 😉 :

Skriv et svar