Jordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børnStillehavet

Cruise til Mystery Island

Vi måtte ud og sejle til en af øerne. Nu kunne vi slet ikke vente længere. Vi gik om bord på et smukt hvidt sejlskib fra Captain Cook Cruises. Sejlede til øen Tivua… kaldet Mystery Island i brochurerne. Dejligt at komme ud og mærke den friske vind, når man sejler. Vi nød turen ud og hjem – MEN det var altså lidt en nedtur for især Christian, at de sejlede for motor hele tiden!!! OK de fleste turister og ihvertfald besætningen vil gerne hurtigt hjem igen, men så må de altså sejle med motorbåde. Et sejlskib skal altså sejle for sejl. Hjem satte de 2 forsejl for syns skyld. Hmmm.

Øen var præcis den stillehavsø, som vi havde håbet på. Vi nød stranden. Nicolai gravede i sandet i timevis. Lærke gravede og hoppede begejstret i vandet og fandt smukke muslingeskaller og konkylier. Mette og Christian tog på skift ud og snorkle. Christian blev så entusiastisk, at han lige skulle vise sig og svømme ind under glasbundsbåden, hvorfra en del af de andre så på koralerne og vinkede til dem. Det grinede de meget af. Mette smilede og rystede lidt mere på hovedet over hendes drengerøv af en mand, da han bagefter måtte tilstå, at han havde stukket sig på ryggen på en af koralerne. En dejlig tur med grillet fisk til frokost på stranden og masser af frugt.

Nicolais eremitkrebs blev nr. 2 i aftenens krabbevæddeløb på resortet. Det var en stor ting. Wami havde hentet en masse eremitkrebs, der fik et nummer på ryggen med tusch og så kunne man “købe” en krebs for 2 dollars (8 kr) – 2/3 gik til præmier, resten til staff-fonden. Fin ordning.

Nicolai og Lærke imponerede deres forældre og resten af gæsterne totalt, da de gik ud på dansegulvet og dansede sammen om aftenen. De to musikere bliver altid så glade, når nogen danser. Vi var bare totalt imponerede over at se Nicolai føre Lærke rigtigt og dreje hende rundt, som han har set far gør, når mor og far danser. Lærke fulgte med i fin stil. Forældrene måtte så også en tur på dansegulvet og var glade for vores undervisning sammen med Christians studiekammerater og venner fra studietiden. Lige nu er Lærke såmænd inspireret af Barbiefilmen 12 dansende prinsesser, så meget dans er også ballet for tiden.
Gymnastik er altid populært herhjemme. Hele vejen hjem sang Nicolai og Lærke jazz. Lærke synger sangenes tekster, som Mette gør, mens Nicolai synger/spiller melodierne som forskellige instrumenter. Han hører altså musikken ligesom Christian. Vi er ret stolte over, at de er musikalske.

Skriv et svar