Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med 3 generationerRejser med børn

Science fiction by night

En aftentur viser alle de flotte arkitektoniske værker oplyste. Udenrigsministeriet er også tegnet af Niemeyer – det er imponerende flot. Virkelig flot. Desværre har man sat en billig, midlertidig baldakin op foran hovedindgangen – permanent. Tilsvarende er en del af de øvrige oprindelige planer gledet lidt ud. Men flot er både ministeriet, pladsen med magtens tredeling og en af broerne.Nicolai så TV-tårnet fra hotellet og konstaterede, at Brasilia lignede Paris. Hmm, Nicolai har ikke været i Eiffeltårnet eller i Paris centrum. Farfar forklarede, at de lige havde set billeder fra Paris i et blad i flyet. OK husket alligevel. Der indgår også mange forskellige lande og rejsemål i ungernes lege. Farfar læser rigtig Troldepus bøger, og Nicolai og Lærke fik “holdt fri” med masser af leg. Farmor fik shoppet igennem. Mette og Christian lavet tegneserie og fotos. Vi lod guiden anbefale restauranterne, hvilket gav god mad på restauranter, hvor tjenerne går rundt med spyd og tilbød grillet kød i lange baner.

Skriv et svar