ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
Jordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børnStillehavet

Vandfald

Sidste dag på Fiji. Vi vandrede en skøn eftermiddagstur ind gennem skoven og ind til et vandfald sammen med Wami. Først skulle vi køre til en landsby, der for en mindre entre lod os vandre ind til vandfaldet. Vi så planter, der kan stoppe blødningen ved sår, og planter de lokale lægger under en sten i vandet for at gøre fiskene fulde, så de dukker op til overfladen. Desværre bringer det de helt små fisk med op også. Det er altså ikke lige bæredygtigt fiskeri.
Vandfaldet og alle de små bække, vi skulle over på vejen dertil, var dejligt friske. Wami sprang på hovedet i vandet, og fik Christian og Lærke til at gøre det samme. Nicolai havde bestemt ikke lyst – det var lidt, som at få en kat i et badekar. Så han fik naturligvis lov at blive oppe, og fik sågar Wami til at bære sig over de fleste vandløb på hjemvejen.
På vejen så vi naturligvis også dyr, og nogle nye bananer vi aldrig havde set før. Dagens dyr blev sommerfuglelarverne. Dem var der nemlig rigtig mange af, og bogen om den meget sultne sommerfuglelarve er ret populær hjemme hos os.

Sidste aften på hotellet gav ejeren en flaske god rødvin og dessert. Musikerne spillede og sang for os. Alle var henne og sige farvel til ungerne og os. Det har været usædvanligt at være her i tre uger, og så i en tid med kuppet. Vi kan på vores side fint anbefale at have tid nok på Fiji. Det har givet os mange fine oplevelser, som vi ikke havde fået på et almindeligt stramt program. Stedet her – Tambua Sands – har også været ideelt til det.

Skriv et svar