Jordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børnStillehavet

Vi krydser tidslinjen

Vi tog afsted den 24. januar fra Fiji og ankom den 23.1!!! Måske er den rute genvejen til evig ungdom 🙂

Vi tog altså den 24.1, tidligt om morgenen. Fløj 3 timer til Auckland på New Zealand – den forkerte vej, men da området her er det tyndest befolkede i verden, så er der ikke flyforbindelse mellem alle øerne. Derfor måtte vi via Auckland. Fra Auckland 5 timers flyvetur med udmærkede biograffilm til Papeete, hovedstaden i Tahiti. En fin tur, hvor en forespørgsel om et æble fik en stevart til at låne en frugttallerken på 1. klasse, og pakke den godt ind i servietter, så alle andre på økonomiklasse ikke skulle få samme ekstravagante ide.
Nicolai og Lærke er så flyvante, at de tegner fly med to rækker sæder og korrekte tv-skærme og borde i. De spiller computerspil med rumstationer med kendermine, hører musik, ser tegnefilm og skændes om hvem der skal sidde ved vinduet. Vi manglede en taske, da vi ankom. Den slags er jo aldrig rart, men en venlig mand fortalte, at der kom et fly til midt om natten, og han ville få tasken med det, hvis han kunne. Næste morgen var tasken på hotellet. Det var jo fint. Vi har lidt jetlag, for vi går sent i seng og står sent op… hvilket er ret upraktisk, for her står alle ekstremt tidligt op og lukker tidligt.
Regnen begynder kl 16, og fra kl 18 sker der ikke meget mere i byen.

Sidste glimt af Fiji…

Skriv et svar