Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med børn

Ridning med gauchoer/cowboys

Tre dage med ridning på skønne heste ind over markerne med kvæg på en ranch, der lever af kvæg, marked med soyabønner, hesteopdræt og turister som os. Rideturene var skønne. 1,5 time hver gang ud over marker og bække og gennem skov. Nicolai startede med at ride sammen med den smukke og seje kvindelige gaucho Edith (hvilket en del af mændene misundte ham), men efter en enkelt tur fik han sin helt egen hest. Det var altså sejt. En rigtig indianerhest. Edith havde fat i Nicolais hest med et reb, og så klarede han det ellers selv. Han har sågar prøvet at trave et par gange, hvor vi andre så ham hoppe op og ned klukleende. Lærke red med Christian og havde lige fået lov at få sin egen hest, da et gigantisk torden og regnvejr gjorde, at den sidste tur blev aflyst. Gauchoerne viste ringridning og hvordan de arbejder med hestene.