Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med 3 generationerRejser med børn

5 stjernet luksus i Amazonas

Wauv. Hotel Tropical var det tropiske luksushotel som godt bevogtet lå lidt udenfor industribyen Manaus med egen mini-zoo, legeplads, bueskydning, skønhedsklinik og bølgebad. Vi tog to nætters pusterum mellem vildt og eksotisk dyreliv til at nyde hotellet fuldt ud, inden vi skulle ind i amazonjunglen uden strøm, aircondition mm. Vi nyder rigtig meget at være seks afsted – Christian og Mette, Nicolai og Lærke og Carsten og Inger – alias far og mor, ungerne, farfar og farmor. Hotellet var skønt, vi havde to store værelser med en dør imellem. Der var lækker mad, og masser af lokal fisk, frisk juice fra lokale frugter vi aldrig havde hørt om (og hvor der er en god grund til, at det ikke lige står for at blive bestsellere i DK, for sååå godt smager det desværre ikke)… mm.

Vi var mindst 5 legebørn, da der var mulighed for at skyde med bue og pil. Både Nicolai og Lærke fik et kursus i bueskydning ala Robin Hood. Carsten, Christian og Mette nød det mindst lige så meget som Nicolai og Lærke.

Mini-zoo gav et fint indtryk af nogle af amazon-junglens mange dyr. Det var afgørende for valget af hotellet, for vi vidste, at det var svært at se dyrene i selve junglen, især i forhold til Pantanal, hvor vi havde set så utroligt mange dyr. Nu kunne vi så fodre aber med røde frugter, hilse på Pipi Langstrømpes abe Hr. Nelson og se jaguar, kapivarier, og tigertraner med æg i reden (som at se ned i en storkerede). Skoven omkring zoo og legeplads var spændende med termitboer i træerne, enorme myrer, der slæbte rundt på store blade mm.Vi startede med at lave perlekæder i lobbyen hos den lokale smykkeforhandler, der lavede smykker af lokale materialer. Vi var som altid bekymrede for, om vi nu endte med at få noget med hjem, som var fredet eller ulovligt, fordi ungerne nu havde lavet perlekæder af frø og træ. Hun forsikrede os om, at det var helt i orden, men det gør de lokale jo altid, sååee… vi var ikke overbeviste. Flot var det nu. Nicolai så på bue og pil og pusterør, Inger fik shoppet, og vi var i poolen utroligt mange gange i løbet af de to halve og en hel dag, vi havde på hotellet.

Skriv et svar