Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med 3 generationerRejser med børn

Med farfar i Brasilien

Så mødtes vi endelig med farfar Carsten – far, svigerfar og farfar. Det havde vi glædet os til. Dejligt at sidde på værelset og snakke. Nicolai og Lærke fortalte uafbrudt om alle de ting, de havde oplevet. Om deres kaptajner, som de leger med. Om deres drømme. Om alt det, vi skal opleve sammen i Brasilien. Om familie, venner og kæreste(!). Om fodbold, gymnastik, karate, tango, bøger, legetøj etc. Dejligt.
Det blev også til voksensnak og en god lokal restaurant med både brasiliansk bøf, blæksprutter og drinks man skal have i Brasilien, caipirinhaer lavet med cachaca og lime og is. Det er lidt ala mohitos uden mynteblade, rigtig godt, omend ret hårdtslående og et must ifølge vores gode ven Luis, som har brasilianske rødder.
Enkelte praktiske detaljer, som at få et værelse, der var plads i, og at få Carstes kuffert frem, blev løst i løbet af den kommende dag. Mette nød aviser og ugeblade, som Carsten havde taget med!

Skriv et svar