ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med 3 generationerRejser med børn

Kanotur mellem alligatorer og brøleaber

Kanotur – det vækker altid minder om kanoture til Sverige i familien Mikkelsen. Denne gang var Mette dog lidt bekymret, da der jo var masser af caiman-alligatorer og piratfisk i vandet. Vi blev forsikret om, at det var sikkert nok og tog afsted på en skøn 2 timers sejltur om eftermiddagen ud på søerne omkring ranchen.

De tre alligatorer vi så, holdt dem pænt på afstand, og piratfiskene blev i vandet, mens vi blev i kanoerne. Til gengæld så vi to brøleaber i et trå. Den ene lå hen over grenen og dinglede med arme og ben og slappede af. Den anden sad ved siden af. Det var sjovt. Der måtte dog lige en kikkert til at se dem tydeligt. En tranekoloni med mange reder holdt til i et andet træ. Flot. Selv de lyserøde snegleæg, der sad på vandhyacinterne fik vi studeret nærmere.


Vi sejlede hjem i den flotteste solnedgang og beundrede kvæget, der kom løbende i fuld fart hen over den gamle træbro. To pantaneiros red alt hvad de kunne foran flokken og fire fulgte roligt efter. Flot. På hjemvejen havde vi byttet, så Carsten sejlede med børnene, så skete det lidt for dem. De hyggede sig.


Skriv et svar