Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med 3 generationerRejser med børn

Ridetur imellem stork, struds og kvæg

Vi startede vores ophold i vådområdet Pantanal med en ridetur. Alle 6 på egen hest. Selv Lærke fik egen hest denne gang… hun er jo også lige blevet 4 år…og hun opførte sig, som om hun var født til hest. “Se mor, uden hænder!” kom det og så styrede hun ellers selv hesten, og svingede benet over og rakte armene ud, når det var tid til at stå af. Nicolai nød også rideturen og blev gode venner med Carol, den kvindelige cowboy, som han gerne ville følges med. Carsten blev fuldstændig solgt og planlagde at leje heste engang imellem for også at tage en ridetur hjemme. Inger var helt overrasket over, hvor behageligt det var at gå tur på denne måde, for vi kom langt omkring på ranchen.
Det er en enorm ranch. Med 30.000 stykker kvæg, 500 heste og 40 cowboys/pantaneiros, plus økoturisme, plus naturbevarelsesprojekter for hyacinth mascaw (blå papegøjer) og jaguarer. Køerne er indiske og vant til hardship, her spiser man dem dog – ret rationelt.
Dyrelivet er rigt, og vi så bla. papegøjer, struds og storke. Vi holdt pause i de 3 timers ridetur med vand og mate – en kold grøn te, der helst skal drikkes af med et sølvsugerør af et kohorn.

Skriv et svar