ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med børn

Vi svømmer med skildpadder

Et par flotte udsigter senere, stoppede vi ved en strand, hvor så mange dyr yngler, at der er adgang forbudt. Vi kunne fra klippetoppen se en skildpadde trække luft over vandet, en stor haj og en stor rokke. Ricardo kom med et hajgab, som fik Nicolai til straks at ønske sig hajer. Vi snakkede en del med Christians dykkerbuddy, Mike. Han var fra New York, havde en MBA fra Spanien og arbejdede nu i noget så britisk som Barclays bank i London. Han havde dog amerikanske chefer to led op, og en afvæbnende humor. Vi holder lidt af, at en bankrådgiver omtaler sig selv som banksælger. Det er nu mere ærligt – desværre. Hmm og det siger vi, som rent faktisk har en bankrådgiver, vi er superglade for. Tjah.


Nu kom vi til skildpaddestranden Sueste igen. Ricardo var genial her. Han tog simpelthen en redningskrans og lod Nicolai og Lærke holde fast i den. Så trak han dem ud til skildpadderne, men Christian og Mette snorklede ved siden af. På den måde så vi 8 store skildpadder. Vi nød dem under vandet, og når de så var på vej op for at trække vejret, så viste vi Nicolai og Lærke, hvor de skulle se hen. På den måde fik de set utroligt mange skildpadder svømme rundt i overfladen. Højdepunktet var klart, da en af de andre guider dikkedikkede en stor skildpadde under hagen, så den svømmede op og legede med ham i vandoverfladen. Der fik vi alle rørt dens skjold og set den godt 1 m lange skildpadde helt tæt på. Nicolai og Lærke lå lige ved siden af den i vandet længe og var helt opslugte. Desværre var der kommet sand i vores dykkerkamera lige inden, så vi kunne ikke tage billeder af dem. Det var dog ubetinget en af vores største oplevelser.

Skriv et svar