ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med børn

Nicolai lokker muræner frem

En sej dag med tur til tre strande for at snorkle, diverse udsigtspunkter, dejlig mad, fugle der lå på reder etc. Da Christian spurgte Nicolai, hvad det bedste havde været, så svarede han “når mor fortalte historie”. Dejlig dreng!!! Mette fortalte naturligvis godnathistorie i en time efter den kompliment. Vi havde nemlig regnet med, at han havde svaret: Det bedste var, da jeg rørte en skildpadde, da den svømmede tæt hen til mig!!! eller Det bedste var, da jeg prikkede til en muræneunge og dens mor kom frem for at forsvare den!!! eller Det bedste var, da vi sad på ryggen af far og svømmede ud på det virkelig dybe, for at komme væk fra de 5 rokker der lå i sandet tættere ved stranden!!!

Dagens første strand var først en stor smuk strand med Robinson Crusoe klipper at søge skygge ved. Ved at gå over en mindre klippe kom vi ind til den lille strand, hvorfra Mette fik en af sine længste snorkleture. Ud gennem en smal passage, hvor bølgerne blev presset ind, rundt i hele bugten, hen langs klipperne ude i havet og med udsigt en stor firkantet fisk med store vinger på vejen ind. Christian havde Lærke med et stykke derud og trådte ned i et af de huller i bunden, som strømmen skabte, hvilket desværre gav den mest hævede og blålilla lilletå, vi har set.
Nicolai gik, som altid, med en pind han havde fundet. Den prikkede han lige med i hullet i klipperne, hvor en lille muræneål kiggede ud… indtil dens noget større mor kom ud for at forsvare ungen.En plateau med pools, der opstår ved lavvande gav plads til at lege med små eremitkrebs og se gule og lilla fisk tæt på.
Der var opleverlser overalt mellem stenene på strandene. Nicolai og Lærke fandt krebs, sommerfuglelarver, firben, edderkopper, blade der skar med kanterne, flotte blomster, gode vandregrene mmm.

Skriv et svar