Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med 3 generationerRejser med børn

Pousada i Serra da Bocaina

Vi bor på den skønneste pousada (Cabana do Lago) lige op af nationalparken og ejet af den sødeste familie. Bruno, Lilli og deres datter Branca (Blanca, hvid). Branca er en pige på 3,5 år, og her er masser af legetøj, tre legesyge hunde, 2 haner og en perlehøne Nicolai lystigt har jagtet. En parakeet og adskillige kanariefugle. Et enormt område med sø, træer, kolibrier og slanger, edderkopper, flagermus etc. Også her var vi de eneste gæster i dag, så med familien, guiden, de to piger i køkkenet og de to havemænd, så var det jo ren luksus.Dagens sejeste dyr er giftfrøen. Den har poser bag øjnene med gift. Bliver den bange, så tømmer den giften ud over ryggen, så hunde oa. spytter den ud igen.

Skriv et svar