Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med børn

Sejltur rundt om Fernando de Noronha

Vi holder jo af katamaraner, også selvom dette var en sejltur med motor og ikke med sejl – så vi tog en sejltur rundt om øen. Det blev en dejlig tur. Nicolai og Lærke sad forrest i katamaranens net hele vejen rundt om øen. Det gav nogle gode bølger med frisk vand, der slog op og fik os til at grine. Øen har en flot kystlinje med stejle klipper og smukke strande.Da vi lagde for anker for at snorkle havde Nicolai og Lærke også fin udsigt til de mange blå fisk, der spiste algerne på skroget. En fra besætningen fodrede fiskene lidt med brød, så de samledes i en stor stime til stor begejstring for børnene, som tydeligt kunne se dem i det klare vand – og for Mette som var midt i stimen. Lærke forsøgte derefter at fiske Mette op i båden igen – det endte efter en del grin dog med, at hun gik op af trappen helt reglementeret.
Havnen var fyldt med de store fregatfugle, der fulgte fiskerne ind. De ankom samtidig med os, så der var godt med liv, især når fiskerne smed lidt skidtfisk over bord.

Vi spiste frokost på en hyggelig restaurant – Visual de Porto – med en smuk udsigt over havnen og havet, snakkede med nogle amerikanere fra San Francisco, der også havde været med på turen, og havde tid til at Nicolai og Lærke tog hver en enorm serie fotos. Så stod den desværre på pakning for gang nr. … øh, aner det ikke… mange! og så med flyet mod Sao Paulo. En skøn ø.

Skriv et svar