AsienJordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med børnStillehavet

At rejse er at leve

Dette var sidste stop på vores lange og dejlige rejse. Det var helt uvirkeligt, at det var vores sidste dag på rejsen. I morgen flyver vi hjem fra São Paulo og dagen efter ankommer vi i København. Det bliver dejligt at blive mødt af mormor og morfar i lufthavnen. Vi glæder os til at komme hjem til familie og venner. Vi har lige tid til at flytte vores ting på plads igen og komme over jetlagget, så starter vi alle fire op igen 1. maj med Nicolai i SFO, Lærke i børnehave og begge forældre på arbejde i hhv. Udenrigsministeriet/Danmarks Eksportråd og Devoteam Consulting.

Vi var ydmyge over at have muligheden for at tage en rejse som denne. At rejse er at leve — grib livet — husk at leve, mens du gør det / husk at elske(og rejse), mens du tør det (Gruk) — de varmeste anbefalinger fra os til alle om at tage ud og rejse, det er så givende og lærerigt og masser af livskvalitet.

Skriv et svar