ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
AsienJordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børn

Etniske minoriteter – eller 150 millioner menneskers dagligdag!

Tænk at 150 millioner mennesker falder ind under betegnelsen etnisk minoritet i Kinesisk optik!


Fascinerende perspektiv som vi oplevede i dag i Beijings egen udgave af frilandsmuseet eller Lejre om man vil. Sjovest var nok de forskellige optrædender, og så det at Nicolai købte sig en bue og pil formedelst 4 kroner af sine lommepenge.

Lige ved siden af bygger de OL-arenaer på livet løs, og det ser ganske imponerende ud – STORT!

Det er pudsigt at blive en del af den globale landsby. Når vi ser CNN er nyhederne lidt ugebladsagtige ind imellem. De seneste dage har Steve Irwins død fået bred dækning – interessant for os, fordi vi har været i hans ZOO i Australien for 1,5 år siden og set ham slåes med krokodiller …og set hans familie, og trist fordi vi ved, at han gjorde meget for bevarelse af dyrearter (I har måske set ham på Discovery som ret overgearet Aussie). Tom Cruise og Katie Holmes der viser deres baby frem fik også lang tid i dag. Andre indslag var reklame for CNNs programmer om 11/9, Iran, Afganistan og Sudan.

Sidst på dagen var vi omkring Silkemarkedet – en stor markedsplads med omkring 1000 boder fordelt over 6 etager med alt hvad der tiltrækker turister… sælgerne er godtnok pågående … og frække… der er tilsyneladende ikke noget galt i at starte med en pris på 1900 kr og ende på 150 kr!

Skriv et svar