Nattog til Xian og besynderlig mad

Nattoget fra Beijing til Xian var interessant, fordi vi fik set lidt af landområderne med bittesmå marker med bla. majs, landmænd som såede med hånden, tai chi på enhver plads i byerne fra kl 6 om morgenen…

I Xian gik vi en tur på fødevaremarkedet – en sikker madforgiftning med mangel på hygiejne, samt et enormt udvalg af store skruptudser, skildpadder, maver og alt i tørrede grisetryner, fisk, svampe, chili mm. Fisk og kød uden køling, der blot lå fremme i varmen… lugten var, ja…

Christian blev klippet i en stor frisørsalon med utroligt mange modebevidste unge kinesere, som afblegede og krøllede deres hår…

En mening om “Nattog til Xian og besynderlig mad

 • 26. september 2006 kl. 18:59
  Permalink

  Hej alle 4!
  Hvor er det altså dejligt at I skriver så meget 🙂 En særlig tak til Lærke og Nicolai for en fin mail til Amalie!
  Her går det godt – nu er græsfrøene sået på vores kommende græsplæne – vi håber vi kan nå at se et svagt lysegrønt skær inden vinteren kommer 🙂 Det har ærlig talt været en noget “brun” sommer 🙂 Sådan er det med de små glæder – drømmen om en grøn græsplæne med et legehus til Amalie i hjørnet, hindbærhegn, meterhøje solsikker, citrontimian og svirrende brumbasser og flaksende sommerfugle…
  Pas på jer!
  Knus fra os,
  Dikte

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *