AsienJordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børn

Løvegrotterne og Tigerbjerget

Vi havde en dejlig formiddag i haven fra 1342 med særlige hvide sten, der ofte kan ligne løver. Den er nemlig et stort forgrenet tunnelsystem, så Nicolai førte an, og så gik det ellers derudaf. Christian synes, det var ekstra sjovt og tog familien over en bro, hvor 4 teenagere vendte om lige efter os…

Ungerne kom til at snakke med en sød og udadvendt 6-årig pige, som kunne en del engelsk. Hun viste vej til guldfisk, som de fodrede, de spiste is sammen, og så gav de lige forældrene en marathonløbetur til. Faren arbejdede for danske høreapparatsproducenter, så vi fik os en god snak undervejs.

Eftermiddagen gik til pagoden (gammeldags kinesisk højhus) på Tigerbjerget. Så var der virkelig gået turistcirkus i det – for kinesiske turister – megafonen ved danseteateret… sikke en larm. Smukke detaljer, som bonsaitræerne og udsigten over det ene af de to industriområder, som sikrer byen status, som en af de rigeste i landet.

Byens rigdom ses bla i de smukke havearrangementer langs vejene, og bryllupsbutikkernes enorme blomsteropsatser til drømmebrylluppet. Handicappede tiggere og fattige gadehandlende med ristede kastanjer er her også.

Skriv et svar