ExpandingOurHorizon

Følg rejsen til alle verdens lande med børn og bliv inspireret til selv at komme afsted ved at læse med eller booke et foredrag.

ExpandingOurHorizon
AsienJordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børn

I østen stiger solen op

Vi har sunget “i østen stiger solen op” klokken 0530 og 0600 i morges. Vi stod simpelthen op kl 0500 og vandrede en halv time i småløb op af stejle trapper for at se solopgangen over Huangshans gule bjerge. Mette med Lærke på armen, så hun pustede godt. Nicolai var klar med lommelygte og kompas, så vi kunne finde øst.
Det var en dejlig solopgang. “Se, skyerne lyser”, sagde Lærke. Solen stod op bag bjergtoppene og lyste gennem de hvide skyer.

Vi var godt sultne, da vi kom tilbage til hotellet for at spise morgenmad. Nicolai, Lærke og Mette tegnede cykler med barnestole som dem vi kørte på i Hangzhou, pandaer og Bratz-piger, mens Christian tog en lur.

Klokken 10 mødtes vi igen med guiden Victor, og så stod den på godt en times vandretur igen over stier og stejler trapper med fantastisk udsigt over bjerge og dale med de karakteristiske pine trees, og med svævebanen ned igen.

Nicolai er blevet god til at svare: My name is Nicolai + I am 5 years old + I am from Denmark.

Derfra stod dagen på transport via Tunxi til Hangzhou, hvor vi igen skulle bo på Lakeview hotel, som rent faktisk ligger lige ved den charmerende Vestsø med dens parker og stier omkring.

One thought on “I østen stiger solen op

Skriv et svar