Jordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børnStillehavet

Legedag i vores mobilhome

Det øser ned udenfor. Vi har oplevet og kørt så meget på små snoede veje og bjergpas de sidste par dage, så nu trænger vi til en dag, hvor Nicolai og Lærke kan få pakket legetøjet ud igen. Lige efter morgenmaden ryddede vi sengen. Vi sover alle fire i dobbeltsengen over førersæderne. Det er en helt lille hule, ret sjovt at sove der for børnene, og for de voksne betyder det, at vi ikke skal rede seng.
Alt legetøjet blev fundet frem fra det sæde, der er reserveret kun til de enormt mange legeting, de har med. Dukker, figurer, våben, bamser, Winx og Anders And blade mm. Selv Nicolais nye hoppende kæmpeedderkop kom op i sengen.

Vi tegnede hvaler, sæler, delfiner, pingvin og albatros – og hængte tegningerne op i vognen ved siden af julekort, fotos af mormor og morfar, tegninger af mobilhome, og Nicolais tegninger af Sydpolen og ZOO. Lidt kitchet og dejlig personligt og vedkommende. Maoridukken og nisserne står klar. Julesokken er klar til 1/12.

Christian og Mette fik skrevet blog, ordnet fotos af albatrosser og pingviner og hvaler… der var lige et par stykker, der skulle slettet og klippes til. Fik læst lidt, planlagt de kommende dage, sorteret brochurer til scrapbogen mm.

Vi laver mad sammen allesammen og spiser NZernes nationalkage Pavlova. Marengskage, der virkelig kræver en sød tand.

Citater fra Nicolai de sidste dage:
Vi ankom til en creek/et hyggeligt hjørne med et åløb. “Hvor er her altså dejligt og smukt. Her er træer og fugle. Og man kan høre fuglene, selv når der kommer et andet mobilhome kørende.”
Christian forklarede, hvorfor de ikke måtte regulere airconditioningen/varmeapparatet og sluttede af med et bestemt “har I forstået det?”. Nicolai så tænksom ud og sagde så “næsten far”. Christian forklarede så teknisk. Nicolai så spørgende ud. Christian: “Hvis i kommer til at slukke, så bliver mor sur, når hun begynder at fryse.” Så grinede Nicolai stort “nu har jeg forstået det. Det var sjovt far”.
Nicolai giver mor kram, når hun fryser, så hun kan få varmen, og sørger for at Lærke ser alle de lyserøde ting.

Skriv et svar