Jordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børnStillehavet

HideAway

Naboresortet havde eget dykkerfirma med Lucy som det energiske og positive midtpunkt. Hun lever op til FISH-filosofien, leger, er der for andre, er 100% til stede… men fiskemarkedet i Seattle, hvor organisationsteorien kommer fra, har hun vist aldrig hørt om.
Christian dykkede sammen med hende 2 dage. Han fik mødt flere store hajer, der svømmede frem og tilbage mellem dykkerne. En skildpadde, der svømmede sammen med Christian. Tun. Det blev nogle lange dyk, hvor Christian forbedrede sin iltoptagelse med 30%, så han kunne
dykke multilevel på 27m-19m-10m over en time i alt på en tankfuld luft.

Imens nød ungerne og Mette den store pool med vandrutschebane, aqua-aerobic, de sædvanlige hyggesysler med bøger/film/tegning og en sød familie fra Kolding. Lærke blev som sædvanlig gode venner med alle de store piger i poolen.


Skriv et svar