Jordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børnStillehavet

Yngste kunde til manicure

Vi havde lejet en bil og kørte til Fijis hovedstad Suva. Det blev en tur gennem rigtig mange militære checkpoints. Overalt smilede og vinkede soldaterne til os. Det var jo betryggende, når nu vi ikke helt vidste, om vi skulle have været en tur om bag i bilen og hente dokumentation for hvem vi var eller kørekort.

Det første vi gjorde var at køre til Pacific Harbour, hvor Darlene havde lovet at male på Lærkes negle. Det gjorde hun fortræffeligt. Nicolai blev klippet, Mette blev forkælet, og Christian nød igen cafe Republic of Cappucino med gratis wireless internetadgang hvis man købte noget at drikke 🙂

Derefter gik turen resten af vejen til Suva med frodig grøn natur med vulkaner, rugby foran skolerne, beachvolley i landsbyerne. Rugby er en billet til Australien, hvis man bliver udtaget og får et stipendium. Politistationerne var små, lufthavnen næsten mindre.
Maerskcontainerne så vi igen her, som i samtlige andre havne, vi har besøgt. Små butikker af træ og bølgeblik overalt – fotograferet ud af vinduet, så ipod’en spejler sig i bilens forrude.

Skriv et svar