Jordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børnStillehavet

Solnedgange, snorkling og dyr

Vi har nydt resortet til det sidste. Tambua Sands Beach Resort får lige vores bedste anbefalinger. Vi har været ude og snorkle utallige gange – den sidste gang mødte Christian en slange på godt 1,5 m. Slangerne bider sjældent og har små gab, men er tre gange giftigere end en cobraslange. En ung fyr fra hytten ved siden af mødte en revhaj på længde med ham selv, indenfor revet… det var ret usædvanligt, og Mette var glad for, at hun først hørte det den sidste dag. Christian nåede også en ekstra tur op af stranden til The Channel sammen med Wami. Fantastisk at have koralrevet lige udenfor døren.


Solnedgangene er smukke. Solopgangene sov vi fra.


På en tur langs stranden udforskede vi søagurkerne.


Vi har haft mange dyr under luppen: firben/gekkoer, træhvepse, bier, biller, kakkerlakker, erimitkrebs, knælere, frøer. Der var masser af dyr i den frodige have og langs stranden.Skriv et svar