Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med 3 generationerRejser med børn

Ingers fødselsdag

Inger holdt fødselsdag i Amazonjunglen den 5. april. Det var lige lidt mere eksotisk end normalt. Hun fik naturligvis fødselsdagssange fra morgenstunden og gaver fra Nicolai og Lærke. De havde virkelig gjort sig umage, så der var opgavebøger til farmor, for hun er god til at lære børn at læse og regne. Tegninger af vores oplevelser havde de også lavet, så Inger var glad og Nicolai og Lærke kunne slet ikke vente med at vise hende det hele.
Marco Angelo, vores guide, havde også fødselsdag. 36 år blev han, og sagde generøst, at så blev de jo lige gamle 🙂 Marcos 36 år satte lige vores familie i perspektiv. Han har nemlig 4 børn på mellem 5 og 16 år! Han er selv yngste i en søskendeflok på 12. Er vokset på i en landsby 9 timers transport længere inde i junglen i forhold til, hvor vi var. Hans familie flyttede til Manaus, for at børnene kunne komme i skole. Det har de også gjort brug af for tre søstre er læger. Marco taler virkelig mange sprog fra engelsk og tysk og portugisisk, spansk, italiensk til hebræisk, for en bedsteforældre havde jødiske rødder. Han lærte os meget om livet i junglen.

Om aftenen havde personalet lavet en flot fødselsdagskage til Inger og Marco, som vi nød sammen med et tysk par – Ralf og Silke, som vi talte en del med. Især Carsten og Inger fik virkelig brugt deres tysk og nød det. Alle arbejdede med børn, og var heldigvis enige om, at Nicolai og Lærke er vældig harmoniske og dejlige… noget som straks får forældrene til at mene, at de ved, hvad de taler om 🙂


Skriv et svar