Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med 3 generationerRejser med børn

Iguazu fra den Argentinske side

Iguazu vandfaldet er om muligt endnu mere overvældende set fra den argentinske side. Vi måtte med bil over grænsen, minitog gennem regnskoven og over 1,1 km broer og platforme, før vi kom til Devils Throat – lige ovre på den anden side af vandfaldet i forhold til, hvor vi boede, dvs måske 400 m væk i luftlinje. Det var det hele værd. Vi havde aldrig set noget så overvældende. Der var så meget vand…

Der var grønt og smukt ovenfor faldet og ned langs klippevæggene, så snart strømmen ikke var for stærk.


Derefter gik vi over nye broer og platforme ud over en række af de mindre vandfald, der er en del af Iguassu. Først her så vi, hvor vidtstrakt det virkelig er. Vi mødte andre rejseglade danskere, nød de mange sommerfugle, sangfugle, hejren, der så ud som om den kunne balancere på kanten af vandfaldet, firben og ikke mindst de fire tukaner vi så højt oppe i et træ. Utroligt spændende alt sammen.


Carsten og Nicolai så efter dinosaurusspor i stenene. Det havde Nicolais store interesse. Hans ekspeditionsbælte var også i brug med forstørrelsesglas, kikkert og vanddunk.

Skriv et svar