Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med 3 generationerRejser med børn

Trekking i den atlantiske regnskov

Sikke en lang tur. 8 km i god højde igennem regnskoven. Der var rigtig meget at se på, så vi var afsted i 4 timer. Vores guide og biolog indskærpede, at vi skulle blive sammen, gå på stierne og ikke stikke hænder og kæppe ned i huller, for der kan være slanger. Alle slangearter der er almindelige her er giftslanger. Hmmmm. Heldigvis var der på turen næsten hele tiden noget nyt, spændende og lærerigt at opleve. Vi har set et hul, hvor et bæltedyr har boet, Et andet sted et hjem til en ulveflok. Lilla kaffebønner/frugter, der ikke var spiselige.Der var sommerfuglelarven i mange farver, der iflg. Andre kan vokse til 30 gange dens størrrelse.


Biller, edderkopper, myretuer og en forladt bikube.
De mange planter vi kender hjemmefra stuerne i Danmark, stammer ofte her fra regnskoven. Selv fuchsia findes der her – de hænger jo så fint ned i lyserøde nuancer, så her kaldes de prinsesseøreringe! Det var jo perfekt, så Lærke fik straks en. Vi vandrede af lange smalle stier og fik mange indtryk.


Skriv et svar