Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med 3 generationerRejser med børn

Safari med marabu-storke, brøleaber og ørnejagt

Sikke en safari. Det var som om, de kunne blive ved med at vise os nye dyr i massevis. Utroligt. Spændende. Vauw. Marabu-storkene er områdedets kendetegn. Det var helt specielt at se dem i kikkerten, for der er ingen hår på halsen, kun pludderhud som på en kalkun. Vi fik taget nogle utroligt gode fotos, tit gennem kikkerten, fordi Christian virkelig har eksperimenteret med kameraet.
Nicolai og Lærke fik virkelig set i kikkert, både Viktors den store, og den lille kikkert Nicolai har med.
Her lå der igen et par brøleaber i et træ. To ørne jagede en trane. De dykkede ned efter tranen med store fart og fortsatte jagten i fuld fart gennem luften på tværs af vejen. Nicolai der er meget glad for rovfugle, måtte lige have forklaret, hvorfor den gjorde det. Drama.
Flere steder havde vandet oversvømmet vejen. De steder kunne vi se flere caimans, der fiskede i det lave vand mellem vadefuglene. Vi så en del lyserøde skenæb (spoon bill) fugle og sorte ibis og gule og brune ibis. I ZOO på Frederiksberg har de et bassin, hvor vi tit har fisket perler op med næb, der ligner hhv. de spidse Ibisnæb og de runde skenæbfugles næb. Så vi syntes, at vi kendte dem. Nogle hyacinth macaw sad i et træ, en andet et stykke derfra og den ville lige ned og gå på jorden. Vi så tukaner, der fløj over os i høj fart, sorte vildsvin, små sorte gnavere, nogle skønne bambier, røde traner, rovfulge som Road Side Hawk (lever af dyr der er kørt over) og masser af grønne parakitter og smukke sangfugle.

Skriv et svar