Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med 3 generationerRejser med børn

Vi holder et dovendyr

Hvor var det hyggeligt. Familien vi besøgte havde to dovendyr. Vi måtte holde dem, og deres pels var ligesom koalaernes, som vi har holdt i Australien. Næsten taget ud af Isabel Allendes historie City of Beasts, hvor Alexander og Nadia var i Amazonjunglen med deres farmor og researche for at redde indianerne og skrive for (Inter)National Geographic. Bæsterne var gigantiske dovendyrslignenede væsener, hvilket gør de rigtige dovendyr ekstra spændende. Og så har de jo dovendyr i ZOO i København. Inger var ret imponeret af det anaconda-skind, familien havde hængende. Det var nemlig ca. 6 m langt! Det mindede lige om, at der også er anacondaer i floden. Familien holdt to små kvælerslanger til at spise mus og rotter – de blev sluppet løs i huset om natten… vi syntes egentlig, det var mere fredeligt, når man havde katte i laden…Skriv et svar