Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejser

Vores surferven Rogerio

Fernando de Noronha er for os alle, men især for Mette, Nicolai og Lærke, ensbetydende med Rogerio. Han har været vores faste taxichauffør i sin beachboogi (ombygget folkevognsboble), siden vi mødte ham den 15. april. 4 dage i træk har han bidraget med supergodt humør. Han har passet på Mette, Lærke og Nicolai, så på alle deres ture til pools og strand, der har han været med. Har været med ude og snorkle efter både skildpadder og hajer. Er kommet med en solparasol, har båret tasken med alt det tunge strandudstyr op og ned af klipperne og over stranden, og har delt slikkepinde ud. Vi har snakket på en glimrende blanding af sprog, og bedst har været, når han har fortalt om det han brænder for, nemlig surfing! – og dykning – og hans 7-årige søn. Han er indbegrebet af det gode fra surfer- og ø-kultur og et par gange om ugen underviser han øens børn i Capoeira i forsamlingshuset.
Vi var behørigt imponerede, da Rogerio viste os et surferblad med et tema om Fernando de Noronha og de lokale surfere, hvor han havde en dobbeltside. Det var sjovt og sejt.

Skriv et svar