Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med børn

Tidlig morgen uden delfiner

Hmm, man kan jo ikke planlægge helt efter vilde dyr. Det er en del af charmen. Meen vi var nu lidt knotne, da vi var stået op kl 04.30, havde skrumlet rundt bag i en varm bil, var vandret igennem 1 km mudder for at sidde i 1,5 time og se ud over havet, uden at de store flokke på hundrer af spinnerdelfiner dukkede op. Jo, forskerne der var med sagde, at det var en “sighting”, for i kikkert kunne man se ganske få skygger under vandet langt ude. Øv. Det var jo ikke lige springende delfiner i massevis. Da vores brasilianske gruppe endda havde svært ved at komme op, fik vi ikke engang solopgangen med og var nær ikke nået dykningen bagefter. Nå, men det kan jo ikke være fantastisk hver gang.
Vi blev mudret totalt til, fik set en masse hvide fugle, der lægger æg direkte på grenene uden at bygge rede… lidt dovne. Fandt et af deres æg – spist. Så en masse firben – som blev introduceret af mennesker på øen i 50’erne for at spise rotteyngel, men istedet blev de lidt af en øko-plage – de kan nemlig bedre lide fugleæg!Skriv et svar