AsienJordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børn

Lærke på skønhedsklinik som tre-årig

Christian og jeg har altid godt kunne lide at få massage, når vi har været på ferie i Thailand og da vi boede i Estland. Altså når vi synes, at vi har haft råd til det. Det nyder vi også her.

Lærke er blevet fascineret af det, efter at hun var med Mette til manicure i Hue. Der var pigen nemlig så sød, at hun også pyntede Lærkes negle med små røde og hvide blomster på den ene hånd og glitrende stjerner på den anden hånd. Meget fint. Dem er hun stolt af. Så meget desto mere, som at hun også indvilligede i at få flettet sildeben, mens hun stod foran ventilatoren og ventede på at neglene skulle tørre. Lærke plejer aldrig at ville have sat håret op, men nu har hun sovet med fletningerne to nætter, og er stadig meget stolt af dem. Hun skubber elastikkerne godt op, så de ikke falder af.

Da jeg nød reflexologi (massage med pres på forskellige punkter) på Life Resort i Hoi An, så måtte Lærke med, for de er jo spændende de her skønhedsklinikker. En lidt dyr vane at få etableret så tidligt. Reflexologien kan jeg absolut anbefale til ALLE med spændingshovedpine. Det kombineres med baggrundsmusik og aromaterapi med bla. lavendel i en skyggefuld åben pavillion ud til floden og palmerne. Produkterne er fra det Døde Hav, som vi har svømmet i en
gang for vel 10 år siden, hhv nogle dermatologiske (noget med øko, ingen dyreforsøg olign.) Det føltes bare så rigtigt. Efter en gang tryk i hovedbunden og nakken, endte jeg med at bestille massage til da ungerne var lagt i seng, og anbefalede det straks til Christian. Ren luksus, så meget, at vi nok ikke vil fortælle så meget om det, når vi kommer hjem.

Hotellet i Hoi An er smukt. Arkitekturen. Den firkantede pool. Restauranten Sense med menukortet delt op i frø, nødder, svampe, krydderier mm. Den frodige have med blomster, palmer og hele tag af grønne planter, sådan som Christian godt kan lide det. De skønne
bænke udenfor værelset, hvor vi kan sidde i timevis og læse. Detaljerne overalt, som virkelig er smukke og stilrene. Blomsterhovederne der flyder i store og små skåle med vand overalt.
Smukt og lige til at få ro i sindet af.

Vi skal være her i alt 5 dage, og der er ikke meget andet på programmet end en tur til stranden, en sejltur på floden, en tur i den hyggelige Hoi An by og så ellers gode bøger, film, pool, dejlig mad og masser af leg for ungernes vedkommende.

Tyfonen (se definition) har også sat sine spor her. Den smukke restaurants lokaler er ved at blive sat i stand – imens bruges konferencelokalet, som dog absolut også er pænt. Vi har lige set et træ blive skiftet ud. Hotellets båd er itu, men det kan vi jo ikke se. Ellers er alt smukt, og lige her er det ikke til at se, at her har været uvejr. Næste tyfon er iflg. de lokale på vej fra Filippinerne til Da Nang, og dermed måske også hertil. Vi flyver fra Da Nang lufthavn til Ho Chi Minh City om 4 dage, og tyfonen skulle ankomme om 2 dage og vare 1 døgn… håber vi kommer afsted.

Skriv et svar